Feintsjes 20 jaar maar nog lang niet halverwege!

De Feintsjes zijn een samenstelling van 18 ‘Feintsjes’ met ieder hun eigen achtergrond en oorsprong in de blaasmuziek. Veel van hen zijn gestart in een (dorps)fanfare en hadden hier hun basis.

Rond 2005 begon het te kriebelen. Mensen vermaken en feestjes (mee)maken met muziek, dat zou toch te gek zijn? Al snel werden de eerste repetities gepland in een boerenschuur en later werden er onvergetelijke studieweekenden gehouden op ‘Healwei‘.

De Feintsjes traden voor het eerst op en al snel werd de agenda gevuld. Met 150 aanvragen per jaar staan er gemiddeld 35 optredens per jaar in de agenda, in binnen- en buitenland!

Onze albumhoes inkleuren? Dat kan!

Ben je creatief? Dan zijn wij heel benieuwd wat je van onze albumhoes maakt! Stuur je een foto van het eindresultaat naar pr@feintsjes.nl en wie weet win je wel een leuke Feintsjes attentie! Succes!

EP RELEASE ‘HEALWEI’

Hatsjee! Nu kun je altijd en overal van onze muziek genieten! In 2025 bestaan we 20 jaar. We lanceren daarom onze EP met de naam ‘Healwei’. Wist je dat de muziek van deze EP bij iedere show van Musical de Tocht wordt afgespeeld?

BELUISTER DE EP HIER:

EP healwei