0

Van Aismadagen 2016

Waar de Van Aismadagen te Beetgum onder kaatsers al sinds jaar en dag tot de absolute klassiekers behoren, mag dit weekend inmiddels ook écht niet meer ontbreken op de agenda van de Feintsjes. Als sinds 2009 komen de Feintsjes op de zondagmiddag tijdens de Heren Hoofdklasse kaatspartij een feestje bouwen.

Pauze

Het deed al snel blijken dat deze middag een prachtig slotstuk van een weekend vol optredens zou worden; een mooi complete bezetting, stralend weer en een kaatsveld vol kaatsliefhebbers. Ideale ingrediënten om in de pauze voorafgaand aan de finale een feest te bouwen op en rondom het kaatsveld.

De voetjes van de vloer!

Na een niet al te spannende finale was er vervolgens geen ontkomen meer aan: op naar de feesttent. Gelukkig konden de kaatsfans de weg daar naartoe massaal vinden en wisten zij zich al gauw bij de al aanwezige feestgangers te voegen. Resultaat: een mooie ploeg mensen die, net als wij, zin had om de voetjes van de vloer te hijsen en flink los te gaan. En aldus geschiedde.

Mede door de puike organisatie van OKK Beetgum hebben we weer een prachtige middag gehad die bol stond van de traditie – en daarmee uitstekend passend in dit jubileumjaar.

Wij zeggen: Bitgum, tot op de Van Aismadagen 2017!

facebooktwittergoogle plus