0

Zwarte Cross 2016

Sommige optredens vergeet je nooit weer. Dit is er zo eentje!

Zoals jullie weten hebben we meegedaan aan de Bemmelse Dweildag. Hier werden we 4e. De winnaars kregen deze editie een wel heel speciale prijs; een optreden tijdens de Zwarte Cross.

Verrassing

We zagen het niet aankomen, maar direct na de prijsuitreiking werden we benaderd. Naast Alarmfase 3 en de Deurdweilers konden en mochten wij niet ontbreken op de Zwarte Cross. Fantastisch! wat een optreden om naar uit te kijken. Direct hebben we massaal de agenda’s getrokken (en leeg gemaakt), onze partners lief aangekeken en hopla, wederom een schitterend weekend in het verschiet.

IMG_5542

Camping Zwarte Cross

De grote legertent werd weer uit het stof getrokken om mee te gaan op dit avontuur in Lichtenvoorde. Aldaar werden we verrast door alle pracht en praal van gekkigheid die het festival heeft. Niets is te gek, en dus is alles te gek! Neem nu bijvoorbeeld een grote kerk met een bord `Before singing the church out´. Briljant. We voelden ons direct thuis. Het hele weekend hebben we feest mogen vieren als artiest op het festival. Tussendoor mochten we twee keer optreden. Dit hebben we zelf uiteindelijk wegens succes verlengd tot 5 keer optreden.

IMG_5531

Feest met Tante Rikie

Tante Rikie, de cult-heldin van de Zwarte Cross kwam op haar draagstoel graag bij ons feesten tijdens de optredens. De optredens bestonden uit tweemaal spelen in de ‘Dweilpauze’ van de cross. Ook nu weer de Apartigheid ten top, een crossbaan moet klaar gemaakt worden voor de volgende race. Net als bij het schaatsen gaan er dus grote trekkers met materiaal over de baan zoals Zamboni’s dit doen en wij werden ingezet om het publiek hierin te vermaken tijdens de ‘Dweilpauze’.

Vooraf speelden we voor de ingang van de Crossbaan en na de dweilpauze speelden we op het grote veld bij alle eetgelegenheden. Dit feest was voor ons een persoonlijk hoogtepunt. Iedereen danste heerlijk in de zon, op en top festival sfeer zoals te zien is in de video bovenstaand!!

Kortom; we hebben een heerlijk weekend ervaren met de vriendengroep. Zwarte Cross, graag tot volgend jaar! anders wordt Tante Rikie onwennig en ze was al zo ‘apartig’ dit jaar!

IMG_5545

 

facebooktwittergoogle plus